Privatumo politika rinkodaros tikslais

PRIVATUMO POLITIKA – UAB „TIKKURILA“ ASMENS DUOMENŲ TVARKYMAS RINKODAROS TIKSLAIS

 

 

  1. Duomenų valdytojas

UAB „TIKKURILA“

Sietyno g. 8, Vilnius

 

 

  1. Kontaktinė informacija

 

UAB „TIKKURILA“

Sietyno g. 8, Vilnius

El. p. duomenusauga@tikkurila.com

 

  1. Asmens duomenų tvarkymo tikslai ir duomenų tvarkymo teisiniai pagrindai

TIKKURILA tvarko klientų ir (arba) jų kontaktinių asmenų asmens duomenis realizuodama pardavimų ir rinkodaros veiklą, susijusią su TIKKURILA verslu.

Asmens duomenų tvarkymo tikslai yra:

  • gerinti TIKKURILA gaminių kokybę ir atranką;
  • gerinti klientų žinias ir supratimą apie mūsų gaminius;
  • teikti klientams specialius pasiūlymus;
  • kviesti potencialius klientus į mūsų renginius;
  • prisidėti prie mūsų pardavimų didinimo;
  • reklamuoti mūsų produktus.

Duomenų tvarkymas yra paremtas siekiant teisėto TIKKURILA intereso arba duomenų subjekto sutikimu.

 

  1. Surinkti asmens duomenys

TIKKURILA surinkti asmens duomenys gali, be kita ko, apimti toliau nurodytus duomenis bei jų pakeitimus:

– vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, pašto adresas, bendrovės, kuriai atstovauja duomenų subjektas, pavadinimas.

 

  1. Slapukai

TIKKURILA internetinėse svetainėse naudojami slapukai. Slapukai – tai nedideli failai, kurie siunčiami į vartotojo įrenginį iš internetinės svetainės ir saugomi naršyklėje, kol vartotojas naršo internetinėje svetainėje. Kai vartotojas vėl grįžta į tą pačią internetinę svetainę, ji gali atkurti slapuke išsaugotą informaciją, siekiant informuoti internetinę svetainę apei ankstesnius vartotojo veiksmus joje.

Kai lankomos TIKKURILA internetinės svetainės, slapukas gali būti įrašytas jūsų įrenginyje, siekiant palengvinti naudojimąsi mūsų internetinėmis svetainėmis. Galite išjungti slapukų naudojimą pakeitę naršyklės nustatymus, tačiau tokiu būdu TIKKURILA internetinės svetainės veikimas gali sulėtėti, o prieiga prie kai kurių jos dalių neveikti. Kai naršote TIKKURILA internetinėje svetainėje ir Jūsų nustatymai priima slapukus, tai laikoma Jūsų aiškiu sutikimu naudoti slapukus TIKKURILA internetinėse svetainėse.

 

  1. Įprastiniai informacijos šaltiniai

Pagrindinė informacijos dalis surenkama iš duomenų subjekto arba iš bendrovės, kuriai jis atstovauja. Asmens duomenys taip pat gali būti renkami iš trečiųjų šalių, kaip antai, iš organizacijų, kurios organizuoja įvairius su statyba ir dažais susijusius renginius arba veiklas.

 

  1. Įprastiniai duomenų perdavimai ir duomenų perdavimas už Europos Sąjungos arba Europos ekonominės erdvės ribų

TIKKURILA pasitelkia išorinius paslaugų teikėjus, kurie tvarko asmens duomenis TIKKURILA vardu šioje Privatumo politikoje nurodytais tikslais. teikėjus asmens duomenims tvarkyti TIKKURILA vardu šioje Privatumo Politikoje nurodytais tikslais. TIKKURILA užtikrina, kad tokios paslaugos būtų teikiamos laikantis taisyklių, numatytų taikytinuose įstatymuose. Paslaugų teikėjams leidžiama naudoti asmens duomenis tik turint tikslą teikti sutartą paslaugą TIKKURILA bendrovei bei laikantis suderintų taisyklių su TIKKURILA.

Tvarkydama jūsų asmens duomenis TIKKURILA pasitelkia paslaugų teikėjus, serverius ir išteklius, esančius įvairiose šalyse. Tam tikra apimtimi šie duomenys taip pat bus perduoti kitoms bendrovėms, priklausančioms TIKKURILA įmonių grupei. TIKKURILA perduos jūsų duomenis taip pat į šalis, esančias už ES ir EEE ribų, kur privatumą reglamentuojantys įstatymai skiriasi nuo Europos įstatymų. TIKKURILA užtikrins, kad būtų teisiniai pagrindai duomenims perduoti ir kad duomenys bus apsaugoti pagal taikytiną teisę, ypač naudojant pavyzdines ES Komisijos sutartis dėl duomenų perdavimo. Jeigu reikalinga, nurodytas kontaktinis asmuo gali pateikti daugiau informacijos.

 

  1. Asmens duomenų saugojimo terminas

Asmens duomenys bus saugomi tol, kol tai bus būtina, atsižvelgiant į TIKKURILA verslo poreikius – daugiausia 3 (tris) metus nuo paskutinio šalių dalykinio santykio.

 

  1. Duomenų apsaugos principai

TIKKURILA užtikrins surinktų duomenų apsaugą naudodama tinkamas technines ir organizacines priemones.

Tik įgaliotieji TIKKURILA atstovai ir įgaliotieji išoriniai paslaugų teikėjai, teikiantys paslaugas TIKKURILA vardu, turi teisę tvarkyti darbuotojų duomenis. TIKKURILA suteikia ribotą prieigą prie duomenų, priklausomai nuo prieigos reikalingumo vykdant atitinkamas pareigas. Sistema yra apsaugota vadovaujantis TIKKURILA duomenų saugumo politika.

 

  1. Teisė susipažinti su duomenimis

Turite teisę prašyti asmens duomenų, kurie saugomi registre apie jus, kopijos. Prašymas turi būti pateiktas el. paštu, nurodytu šioje Privatumo Politikoje arba užpildant formą čia

Jūs taip pat turite teisę uždrausti TIKKURILA tvarkyti asmens duomenis, jeigu nėra teisinių pagrindų jiems tvarkyti; taip pat turite teisę prašyti, kad TIKKURILA apribotų duomenų tvarkymą. Be to, turite teisę prašyti, kad TIKKURILA ištaisytų neteisingus Jūsų duomenis. Prašymą šiais klausimais turite pateikti nurodytu el. paštu arba užpildant formą.

Jūs taip pat turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai dėl asmens duomenų tvarkymo.

 

  1. Privatumo politikos pakeitimai

TIKKURILA pasilieka teisę kartkartėmis atlikti šios Privatumo Politikos bei savo klientų asmens duomenų tvarkymo praktikos pakeitimus.